Algemene Voorwaarden

Bestellingen

Uw bestelling moet ten laatste op donderdagmiddag 12u. doorgegeven worden voor het daarop volgende weekend.  Voor feestdagen is de uiterste besteldatum 2 werkdagen vooraf.

Wij behouden ons het recht voor om uw bestelling te weigeren indien we volzet zijn of in geval van overmacht. Eventuele betaalde bedragen worden in hun geheel teruggestort via een bankoverschrijving. U dient ons hiervoor het bankrekeningnummer door te geven.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van een dergelijke annulatie.

Voedselallergieën dienen bij bestelling of meteen na ontvangst van de bestelbevestiging aan ons te worden gemeld.

Afhalingen

Afhalingen kunnen gebeuren op het afgesproken uur tussen 7u – 12u.

Leveringen

Wij leveren in het weekend en op feestdagen tussen 7u – 12u.

Indien u bij levering niet aanwezig bent proberen wij u telefonisch te contacteren. Wanneer wij geen gehoor vinden wordt het ontbijt aan de deur geplaatst indien vooraf betaald is.

Ondanks onze grote zorg om elke levering correct en op tijd te doen kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen wanneer onze leveringen niet correct zijn of niet op het afgesproken moment geleverd worden.

Kleine wijzigingen in de bestelde ontbijtmand kunnen voorkomen, in verhouding zal de waarde van de bestelling overeenkomen. Indien we grote wijzigingen dienen door te voeren zult u vooraf op de hoogte gesteld worden.

Bij het bepalen van de leveringskosten wordt er gekeken naar de afstand “van deur tot deur”, zoals voorgesteld door Google Maps. Wij beperken leveringen tot 20 km. De eerste 10 km zijn gratis, er wordt een leveringskost aangerekend aan € 0,50 euro per extra km.

Betalingen

Betalingen kunnen op diverse manieren gebeuren, voor betalingen via bankoverschrijving vragen wij u om deze minimaal 2 dagen vooraf te doen.

Bij niet tijdig betalen kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn volledig ten laste van de klant.  De betaling dient uiterlijk bij levering volledig gedaan te zijn.

Cadeaubon

De Joleri Cadeaubon is geldig voor de duur aangegeven op de bon.  In geen enkel geval is deze terugbetaalbaar.

Wijzigingen

De volledige algemene voorwaarden zijn op eenvoudig verzoek verkrijgbaar via info@joleri.be.

Joleri behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te wijzigen, reeds geplaatste bestellingen vallen onder de algemene voorwaarden geldig op het moment van de bestelbevestiging.

Algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik van de website

Door gebruik te maken van de faciliteiten op onze website (reacties geven, contactformulier gebruiken) aanvaardt u de voorschriften en regels ter zake. Voor het gebruik, de opslag en bewaring van gegevens verwijzen wij naar het privacybeleid dat u op deze website kan terugvinden.

Op onze site worden zowel reële productafbeeldingen als themabeelden gebruikt. Wij aanvaarden op geen enkele manier enige aansprakelijkheid met betrekking tot de overeenkomst tussen geleverde producten en afgebeelde producten.